Säljare med stort intresse för företagande till Sinf

På Sinf får du som säljare möjligheten att arbeta i en service- och näringslivsorganisation som står nära företagen. Vi tar företagandet dit framtiden finns.

Vi erbjuder en arbetsplats med stark serviceanda, variation och utrymme för kreativitet. Vårt mål är att leverera råd och stöd till medlemsföretagen så att de blir framgångsrika. Det gör vi på ett personligt och professionellt sätt. Våra kunder är både industri och tjänsteföretag, därtill ett 20-tal branschorganisationer.

Hos Sinf möter du både nya och befintliga kunder. De allra flesta har kommit i kontakt med oss tidigare. De kan ha akuta problem och behöver rådgivning inom arbetsrätt, affärsjuridik eller affärsutveckling. De kan också vilja utveckla sin verksamhet och ha behov av utvecklingsstöd eller utbildning. Rollen som säljare handlar om att kontakta företag som besökt www.sinf.se, www.sinfjuridik.se eller träffat oss på seminarier, kurser, mässor, m.m.

Du kommer att ringa samtal merparten av arbetstiden. Målet är att få fler medlemmar, skapa möten för våra rådgivare samt i dialog med våra branschansvariga skapa aktiviteter och vässa vårt medlemserbjudande.

Du som söker har en några års erfarenhet av försäljning till företag, gärna tjänsteförsäljning. Som person har du en stark servicekänsla, är strukturerad och har egen drivkraft. Du samarbetar väl med andra, kan värdera och prioritera dina arbetsuppgifter inklusive att ta dem i mål. Har du arbetat i mindre-/medelstora företag, haft eget företag och eller haft företagande i familjen är det en fördel.

Tjänsten är en tillsvidareanställning, på heltid. Kontoret är centralt placerat på gångavstånd från Stockholm Central.

Senaste nytt

  • Prenumerera på nyhetsbrev

Obligatorisk