Senior,Businessman,Lending,The,Earth,To,A,Child

Lönsammare företag med hjälp av hållbarhet!

Vi behöver alla ny kunskap för att hitta nya arbetssätt och affärsmöjligheter då omvärlden förändras i ett rasande tempo av klimathot, virus och krig. Sinf sparkar därför igång en långsiktig satsning för att hjälpa våra medlemsföretag i omställningen till en mer lönsam verksamhet som dessutom gynnar mänskligheten och vår planet. Det gör vi tillsammans med Sverige:2030, vår samarbetspartner i hållbar affärsutveckling.  

Sverige:2030 skapar ledarnätverk, föreläser, utbildar, håller i workshops och processleder styrelser, ledningsgrupper och medarbetare i syfte att skapa hållbara affärsplaner som bygger lönsammare företag och starkare varumärken. 

#1 Bygg framtidens arbetsgivarvarumärke och rekrytera de bästa talangerna! 

I ett första kostnadsfritt webbinarium visar Sverige:2030 hur du bygger framtidens arbetsgivarvarumärke. Det handlar bland annat om de globala hållbarhetsmålen i Agenda2030 och de kommande hållbarhetskraven från medarbetare. Det finns en långsiktig trend att unga arbetssökande vill ha ett tydligt syfte och göra skillnad. Det kan vara en förklaring till ett ökat intresse för företag med ett tydligt engagemang för miljö- och samhällsfrågor. 

Under det här webbinariet kommer Sverige:2030 visa hur du gör för att bygga ett starkare arbetsgivarvarumärke så du kan attrahera de bästa talangerna. 

Efter webbinariet kommer du att bli inbjuden till en kort prova-på-workshop via zoom.     

Senaste nytt

  • Prenumerera på nyhetsbrev

Obligatorisk