bolagsjurist

Bolagsjurist med fokus på arbetsrätt och avtalsrätt

Tar inte längre emot ansökningar.

På Sinf får du som jurist möjligheten att arbeta med juridisk rådgivning och service som står nära företagen.

Vi erbjuder en arbetsplats med stark serviceanda och variation där vårt mål är att leverera råd och stöd till medlemsföretagen så att de blir framgångsrika. Det gör vi på ett personligt och professionellt sätt. Våra kunder är både industri- och tjänsteföretag, därtill branschorganisationer.

Hos Sinf arbetar du med rådgivning inom flera juridiska områden, huvudsakligen med avtalsrätt och arbetsrätt. Rollen påminner om en intern bolagsjurist där du till vardags blir företagens rådgivare och problemlösare. Vi arbetar på ett modernt och proaktivt sätt med en hög servicenivå och en tydlig konsultprofil.

Fokus ligger på att i alla lägen sträva efter att ge bästa möjliga service när medlemsföretaget så kräver. Sinf erbjuder flertalet kurser, även skräddarsydda lösningar, och du kommer att medverka vid utbildningstillfällen i Stockholm, Göteborg och Jönköping. Det är därför meriterande om du har någon form av utbildningserfarenhet.

Du som söker har en juristexamen samt några års erfarenhet, gärna från advokatbyrå eller annan rådgivande funktion.

Du bör i båda fallen ha ett pragmatiskt synsätt, en stark servicekänsla, ha ordningssinne, vara lösningsinriktad och van att fatta egna beslut. Du samarbetar väl med andra och kan värdera och prioritera dina arbetsuppgifter inklusive ta dem i mål. Har du arbetat i mindre-/medelstora företag och/eller haft företagande i familjen och har ett intresse för företagande är det en fördel.

Tjänsten är tillsvidare på heltid och vårt kontor är centralt beläget på gångavstånd från Stockholm Central.

Du erbjuds

Du erbjuds en spännande och energifylld arbetsplats som står nära företagens vardag. Sinf är en arbetsplats i utvecklingsfas där du har stora möjligheter och dina egenskaper får utvecklas.

Ansökan

Ansökningar behandlas löpande så vi emotser ansökningar snarast. Tillträde enligt överenskommelse. Skicka ansökan senast den 26 januari 2020 till jobb@sinf.se. Ansökningar hanteras löpande varefter de inkommer. Tillträde snarast.

Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta VD Sanna Arnfjorden Wadström, 070-609 65 00 eller bolagsjurist Anna Winblad von Walter, 070-856 96 99.

Vi tar gärna emot frågor från dig som söker jobb men tackar vänligt men bestämt nej till kontakter rörande annonsering eller tillhandahållande av rekryteringstjänster.

Läs mer om Sinf här>

Senaste nytt

  • Prenumerera på nyhetsbrev

Obligatorisk