Västkustlunchen och Smålandslunchen

Sedan ungefär en månad tillbaka har Sinf startat en ny typ av återkommande möten där vi bjuder in medlemmar till en lunch med diskussioner. Tanken är att träffas, byta några ord, skapa relationer och lyfta aktuella ämnen. Enkelt och okomplicerat. På sikt kan luncherna komma att kompletteras med korta seminarier i efterfrågade ämnen. Vi provar oss fram och formar det efter lokala behov.

Nästa lunch är Västkustlunchen som arrangeras onsdagen den 5 april kl. 12:00 på Scandic Europa. På plats i Göteborg finns Sinfs jurist samt Anders Ekdahl, som gärna diskuterar betalningstider. Ska det bli lagstiftning eller en uppförandekod? Arbetsmiljökrav kommer också vara ett ämne under lunchen.

Efter förra månadens succé i Anderstorp, med omkring 50 gäster, ordnas Smålandslunchen igen på Hotell Åsen torsdagen den 20 april kl. 12:00. Denna gång är innovation ämnet för dagen och Sinfs Underleverantörsbarometer kommer även att presenteras.

Vi bjuder på dagens lunch. Anmäl dig genom att skicka ett mail till: jenny.persson@sinf.se där du uppger Västkustlunchen eller Smålandslunchen. OBS! No show-avgift debiteras för anmäld person som inte kommer.

Är det något särskilt du vill ta upp under framtida luncher? Hör av dig och låt oss veta.

Senaste nytt

  • Prenumerera på nyhetsbrev

Obligatorisk