Tänk om den rutiga färgen tar slut!

Julpumla

För ett år sedan hade vi knappast kunna förutspå att räntan skulle vara 0%, att det parlamentariska läget skulle påminna om länder på varmare breddgrader, att oljepriset sjunker eller att vi inte har någon som helst aning om vart konjunkturen är på väg.

Osäkerheter kring det stabila läge vi varit vana vid så länge skapar ytterligare oro. Vem vet vad som kommer att hända under 2015, eller kanske redan på julafton? Oavsett vad som händer så är förändrade förutsättningar en naturlig del av företagandets värld. Vi kan aldrig säga exakt hur det ska bli, men vi kan skissa på olika scenarior och göra en bedömning av vilken utveckling som är mest trolig.

Nyttan med våra affärer
Vår ambition inför 2015 är att vara precis det som en medlem sa på ett seminarium: ”Sinf är världens bästa rådgivare till mindre och medelstora företag i Sverige”. Det är vi väldigt stolta över. Någon annan nämnde att en av våra medarbetare jobbar professionellt och med en bra ”Sinf-känsla”, det vill säga kundfokuserat med glimten i ögat. Blir det nu en osäker marknad 2015 vill vi återigen vara ditt stöd.

Akuta problem
På Sinf gillar vi att lösa dina akuta problem med inställningen att undvika fler problem av samma karaktär. Det är egentligen ett sätt att vara proaktiv. Delägarproblem löser vi genom tydliga aktieägaravtal, kundtvister med tydliga leveransvillkor, omorganisationer med en tydlig plan och så vidare. Det du vinner är tid, onödigt arbete och onödiga kostnader. Ju tidigare vi är med i bilden, desto större möjlighet att vår insats inte bara sänker kostnader utan även ökar dina intäkter. Det kallar vi för fokus på affärsnytta.

Rutiner kan vara bra
Nytt år, nya förutsättningar, men samma rutiner. Vad som än händer finns vi där för dig nästa år igen. Vi är förberedda på snabba svar när du behöver det. I mellandagarna når du oss som vanligt på telefon och mail. Vi önskar dig en god jul och ett gott nytt år! Det enda vi är lite oroliga för är vad som händer om den rutiga färgen till schackbrädena tar slut i Tomtens verkstad på julafton. Jag har inget svar just nu, men en idé är att och använda funktionen ”Fråga Jessica!” här på vår hemsida.

Senaste nytt

  • Prenumerera på nyhetsbrev

Obligatorisk