Tack för 2015 – här kommer 5 tips inför julen!

Du har säkert gjort allt du kan för att utveckla dina affärer, sälja mer och vara en bra arbetsgivare. Nu är det snart jul och dags att välja var du gör med dina lediga dagar. Vi har levererat många tips till företagare under året och här är våra bästa tips för en skön och avkopplande jul.

1. Var tillsammans med dem du tycker bäst om
Den bästa avkopplingen får du med nära och kära. Att bara vara tillsammans, lyssna på varandra och reflektera över allt som är bra ger energi.

2. Ät och drick det du vill
Du måste inte ha träningsarmband, mäta midjemåttet eller ha dåligt samvete för det du äter. Att trivas och må bra är en utmärkt julaktivitet

3. Lägg ifrån dig mobilen, surfplattan och datorn
Det händer säkert jätteviktiga saker, men din återhämtning är också viktig. De allra flesta mail under julen är ”erbjudanden” inför mellandagsrean eller försenade julhälsningar. Dem kan du läsa eller klicka bort en annan dag.

4. Gå ut och säg God Jul
Passa på att vara ute och få frisk luft, ta en promenad där du inte brukar gå och säg God Jul till någon som du ännu inte känner.

5. Somna framför TV:n
Vad skulle julafton vara utan Kalle Anka, Karl-Bertil Jonsson och Svensson, Svensson. Lite nytänkande, lite tråkigare och några anledningar färre till att somna i soffan. Om du somnar är du ändå med i diskussionen om programmen, du minns säkert något från tidigare jular.

Vi på Sinf önskar dig en riktigt God Jul!

Senaste nytt

  • Prenumerera på nyhetsbrev

Obligatorisk