Sinf på Skandinaviens största projektledarkongress

I mars gick Skandinaviens största projektledarkongress ”Passion for Projects” av stapeln i Stockholm. Årets tema var digitalisering och Sinfs nytillträdda VD Sanna Arnfjorden Wadström var en av föreläsarna. Sanna berättade om den digitala resa som hon gjorde som VD i sitt tidigare företag.

De flesta företag arbetar nu på något sätt med digitaliseringen. Många har börjat sin digitala resa i ett nytt digitalt verktyg och gör ofta stora ekonomiska investeringar, som man hoppas ska få stor effekt. Många gånger blir dock dessa digitaliseringsprojekt dyra investeringar som genererar mycket frustration och lite nytta, vilket inte sällan beror på att man missar viktiga bitar på vägen. Därför måste man börja förbereda i tid och få personalen delaktig för att lyckas.

Under seminariet berättade Sanna om utmaningarna och möjligheterna med digitaliseringen, men också om missarna som många småföretag kan hamna i och hur man kommer vidare. Hon tog även upp vad som kommer vara viktigt att tänka på för att lyckas i framtidens nya tekniklandskap. Såväl personalens kompetensens, som flexibilitet och snabbfothet betonades vara av största vikt för att få verksamheten konkurrenskraftig i en ny tid.

I föredraget som hette ”Att bryta mot normen” behandlades också hur man kan tänka tvärtom och hur man får balans när hjulet snurrar fortare och fortare. I Sinfs nästa nyhetsbrev kommer vi ge 6 tips om digitalisering. Vilka är de vanligaste misstagen vid digitalisering och vad du behöver tänka på för att lyckas?

Vill du också lyssna till våra seminarier?

Sinf anordnar bland annat seminarier i:

  • De vanligaste misstagen vid digitalisering i småföretaget. Utmaningar och möjligheter i en ny tid
  • Arbetsrätt och arbetsmiljö
  • Avtal- och affärsjuridik
  • Generations- och ägarskifte

Vill du ha rådgivning eller kanske en utbildning ute på ditt företag? Kontakta oss så hjälper vi dig vidare.

Senaste nytt

  • Prenumerera på nyhetsbrev

Obligatorisk