Nya Dataskyddsförordningen, Orimliga avtal & Arbetsmiljö

Sinf bjuder in till ett heldagsseminarium i Göteborg torsdag den 26 oktober. Ämnen för dagen är Nya Dataskyddsförordningen, orimliga avtal och arbetsmiljö inom elektronik- och verkstadsindustrin.

Program

10:00 Seminarium Nya Dataskyddsförordningen.
Frukost och registrering från kl 9:30
12:00 Västkustlunchen om orimliga avtal
13:30 Seminarium om arbetsmiljö

Nya Dataskyddsförordningen
EU:s nya dataskyddsförordning (DSF) börjar gälla från den 25 maj 2018 i Sverige. Den nya lagen kommer att få omfattande konsekvenser för alla företag. Förändringsarbetet måste påbörjas i god tid för att undvika risken för höga böter efter att den nya lagen träder i kraft.

Sinf, guidar oss genom den nya förordningen. Vi går igenom frågor som; vad är en personuppgift, vad innebär det att lagra personuppgifter och vilka risker tar man om man inte följer lagen. Seminariet kommer ha en praktisk inriktning med konkreta tips och dessutom presenteras en checklista.

Har du också problem med orimliga avtal?
Affärer handlar om ett bra erbjudande och bra relationer. Tyvärr råkar många ut för stora kunder med omfattande och svåra juridiska avtal. Vad ska du acceptera och vad ska du undvika? Våra jurister ger tipsen som säkrar en bra affär.

Under våra medlemsluncher bjuder vi in medlemmar till en lunch med diskussioner. Tanken är att träffas, byta några ord, skapa relationer och lyfta aktuella ämnen. Enkelt och okomplicerat. Vi bjuder på dagens lunch.

Seminarium om arbetsmiljö
Sinfs jurister håller ett föredrag om arbetsmiljö speciellt riktat till våra medlemmar inom Stål & Mekan, MVR samt Sinf Elektronik. SAM (systematiskt arbetsmiljöarbete) innebär höga krav på dig som arbetsgivare. Du ska undersöka, genomföra och följa upp verksamheten för att förebygga olyckor och ohälsa. Under eftermiddagen går vi igenom vilka nyheterna och förändringarna är, samt ger tips och vägledning kring hur du ska hantera tuffare villkor från stora kunder.

Tid
Torsdag den 26 oktober kl 9:30 – 15:30

Plats
Scandic Europa, Nils Ericsonsgatan 21, Göteborg

Pris
995 SEK. 595 SEK om du väljer att delta på ett av seminarierna. Lunchen är gratis.

Anmälan
Vi behöver din anmälan senast måndagen den 23 oktober. Det går bra att delta på enskilda seminarier.
Till anmälan>>

Senaste nytt

  • Prenumerera på nyhetsbrev

Obligatorisk