Ny ordförande i Svensk Industriförening Sinf styrelse

Sinfs fullmäktige utsåg den 18 maj 2016 Johan Andersson till ny ordförande i Svensk Industriförening Sinfs styrelse. Johan tar över posten efter Annicka Pärson som varit ordförande sedan år 2010.

– Jag välkomnar Johan Andersson som ordförande i Sinfs styrelse. Jag ser fram emot ett givande samarbete säger Anders Ekdahl, vd Sinf.
Johan Andersson äger och driver idag en mekanisk verkstad i södra Östergötland som underleverantör till främst fordonsindustrin. Han har sitt förflutna i databranschen, men sadlade om år 2003 och tog över familjeföretaget.

– Mitt engagemang i Sinf kommer från det ökande behovet företagsnätverk vilket också är Sinfs styrka. Detta kommer också vara en av fokusfrågorna för Sinf, att komma närmare medlemmarna för att på sikt skapa nya samarbeten och nätverk, även över olika branscher. Allt för att stärka och öka fokus på svenska företag som leverantörer av både produkter och tjänster.”

Sinf ska vara det självklara valet för små/medelstora ägarledda bolag i Sverige säger Johan Andersson, ny ordförande Sinf.

Följande personer utgör Svensk Industriförenings Sinfs styrelse från och med den 18 maj år 2016:
Johan Andersson, ordförande, Horns industriservice
Vidar Wernöe, 1:e vice ordförande, Elektronikkonsult
Fredrik Montell, 2:de vice ordförande, Brandson
Sanna Arnfjorden Wadström, Intab Interface-Teknik
Niclas Forsström, Fristad Plast
Paul Johansson, Skrotfrag
Magnus Hjalmarsson, OptoComp
Lars-Erik Lundberg, Kungsängens Mekaniska Verkstad
Stina Åkesson, Reforce International

Senaste nytt

  • Prenumerera på nyhetsbrev

Obligatorisk