Medlemsluncher i Anderstorp, Stockholm och Göteborg

-”Jag hinner inte nu. Vi får ta det efter lunch”

Känner du igen dig? OK, då är vi minst två stycken, du och jag. Men om vi tar diskussionen under lunchen istället, kan det vara ett vettigt alternativ? Jag kan inte komma ihåg att någon medlem sagt att det inte finns något angeläget att diskutera. Det finns alltid frågor som behöver sin lösning. Det kan vara krånglande kunder eller medarbetare, nya affärer och kunder som ska igång, prisförändringar som kräver sin pedagogik, samarbeten som hackar eller förändringar i bolagets ägande. Ibland är det de större frågorna som behöver drivas; till exempel betalningstider, intrång i upphovsrätt, export, bankernas agerande eller företagspolitiken.

Vi tar det under lunchen

Nu startar vi en ny typ av återkommande möten där vi bjuder in medlemmar till en lunch med diskussioner. Enkelt och okomplicerat. På sikt kan de kompletteras med korta seminarier i efterfrågade ämnen. Vi provar oss fram och formar det efter lokala behov.

Först ut är ”Smålandslunchen” torsdagen den 23 februari kl. 12:00 på Hotell Åsen i Anderstorp. På plats finns Anders Ekdahl som just nu gärna diskuterar betalningstider. Ska det bli lagstiftning eller en uppförandekod?

Kommande luncher är ”Mälarlunchen” fredagen den 10 mars kl. 13:00 på Sinf i Stockholm, med Sinf-medarbetare. Efter lunchen dukar vi upp för en tidig AW. ”Västkustlunchen” arrangeras onsdagen den 5 april kl. 12:00 på Scandic Backadal. På plats i Göteborg finns Sinfs jurister samt Anders Ekdahl. Ämnen för dessa två luncher återkommer vi till. Är det något särskilt du vill ta upp? Hör av dig och låt oss veta.

Sinf bjuder på dagens lunch. Anmäl dig genom att skicka ett mail där du uppger Smålandslunchen, Mälarlunchen eller Västkustlunchen. OBS! No show-avgift debiteras för anmäld person som inte kommer.

Senaste nytt

  • Prenumerera på nyhetsbrev

Obligatorisk