Jurist med intresse för företagande till Sinf

På Svensk Industriförening Sinf får du som jurist möjligheten att arbeta i en service- och näringslivsorganisation som står nära företagen. Vi tar företagandet dit framtiden finns.

Vi erbjuder en arbetsplats med stark serviceanda, variation och utrymme för kreativitet. Vårt mål är att leverera råd och stöd till medlemsföretagen så att de blir framgångsrika. Det gör vi på ett personligt och professionellt sätt. Våra kunder är både industri och tjänsteföretag, men också ett 20-tal branschorganisationer.

Hos Sinf kommer du arbeta med rådgivning inom flera juridiska områden, huvudsakligen med affärsjuridik och arbetsrätt. Rollen påminner om en bolagsjurist där du blir företagens rådgivare och problemlösare, men även hantera strategiska och förebyggande lösningar. Vi arbetar med hög servicenivå och med en tydlig konsultprofil.

I rollen ingår även att ha ansvar för en eller flera branschorganisationer. Fokus ligger på att i alla lägen sträva efter att ge bästa möjliga service när medlemsföretaget så kräver. Sinf erbjuder flertalet kurser, även skräddarsydda lösningar, och du kommer att medverka vid utbildningstillfällen. Det är därför meriterande om du har någon form av utbildningserfarenhet.

Du som söker har en jur.kandexamen samt några års erfarenhet. Tingsmeritering är inte nödvändigt, men meriterande. Som person har du en stark servicekänsla, har ordningssinne, är lösningsinriktad och är van att fatta egna beslut. Du samarbetar väl med andra och kan värdera och prioritera dina arbetsuppgifter inklusive att ta dem i mål. Har du arbetat i mindre-/medelstora företag och eller haft företagande i familjen är det en fördel.

Tjänsten är en tillsvidareanställning, på heltid. Kontoret är centralt placerat på gångavstånd från Stockholm Central.

Ansök

Efficient Business Consulting är vår samarbetspartner i rekryteringen, klicka här för att söka tjänsten >>
OBS! När du klickar in dig i ansökan får du svara på några frågor om dina kvalifikationer, ladda upp ditt CV och personliga brev samt besvara ett frågeformulär kring arbetspreferenser som tar c:a 20 minuter.

Ansök omgående då vi går igenom urvalet löpande. Sista ansökningsdag 2014-05-23

Senaste nytt

  • Prenumerera på nyhetsbrev

Obligatorisk