Historiskt på Svensk Industriförenings åttionde fullmäktige

Historiskt på Svensk Industriförenings åttionde fullmäktige

Igår, den 11 maj 2021, gick Sinf: s åttionde ordinarie fullmäktigesammanträde av stapeln på Fleminggatan och via Teams-länk med ett fyrtiotal deltagare. Det var en välbesökt stämma och efter mötet var de positiva kommentarerna från medlemsföretagen många. “Det är den bästa stämma Sinf gjort” ”Vilket resultat” “Nu kör vi” var några kommentarer från företagen.

Sanna Arnfjorden Wadström, vd på AB Sinf-konsult, presentator det gångna året. Sinf har fördjupat sin roll som företagens röst, spetskompetens har rekryterats, samarbeten inletts och en ny utbildningsplattform tagits fram. Särskilt togs upp att vi tagit fram ett kostnadsfritt ägarskiftesstöd och gör en ny satsning på internationell handel. Samtidigt har det varit avtalsrörelse och kollektivavtalsår.

“Snyggt jobbat med det gångna året och med ett väl utfört och proffsigt möte” “Ni är så himla duktiga och kompetenta”

Sinf har gått från minusresultat till plusresultat på 2 år, genom att strypa utgifter, effektivisera och digitalisera. Man har satsat på nya stöd i krisen och pressat på och många företag har under coronaåret varit helt beroende av Sinfs stöd och hjälp för att klara verksamheter och ställa om snabbt. Att ställa om och agera snabbt har också varit en viktig framgångsfaktor berättar Sanna Arnfjorden Wadström.

Revisor Jan Andersson upptäckte att han ser ett händelserikt år med utmaningar och förändringar. Och att det omfattande besparings- och effektiviseringsarbetet lett till det goda utvecklingen.

Sinfs utveckling i diagram

“Kul att se resultatet av ert fantastiska arbete. Vet hur mycket arbete som lades ner Fantastiskt jobb ”
“ Det är den bästa årsstämma Sinf gjort ”

Föreningens ordförande Paul Johansson, Skrotfrag i Göteborg, tackades av med blombukett. Nyinvald i styrelsen var Patrik Fajersson som är Vd för textiltillverkarföretaget Facilette i Lidköping. Den nyvalda ordföranden Jan Sigurdh från medlemsföretaget Hällde Maskin i Kista, presenterade sig och tackade för förtroendet och betonade vikten av att och fortsätta det fina utvecklingsarbete som påbörjats. Han blickade framåt och stämman avslutades i stor framtidstro.

Styrelseledamöter

Senaste nytt

  • Prenumerera på nyhetsbrev

Obligatorisk