För mig är Elmia Subcontractor en het mötesplats för lödning

För tredje året i rad anordnar Sinf en samlingsmonter på Elmia Subcontractor. Lödningsföretaget Dreisen är en av de åtta utställarna som du träffar i Sinfs samlingsmonter.

Hej Mia,

Nu är det tre veckor kvar till Elmia Subcontrator 2018. Hur ser det ut för dig Mia, varför är Subcontractor en viktig mässa?
Subcontractormässan är ett utmärkt tillfälle att visa upp vår fogningsteknik och marknadsföra våra löd- och härdningstjänster samt våra lödutbildningar. Det är en effektiv mötesplats eftersom många av mina kunder ställer ut här och jag har också möjlighet att träffa befintliga och nya leverantörer. Dessutom är det ett tillfälle att se nyheter och innovationer, samt att knyta nya affärskontakter och utöka det personliga nätverket.

Varför ska jag som mässdeltagaren besöka just din monter?
Hos oss får du möjligheten att prata fogar med en av Sveriges ledande lödexperter. Kom och låt oss inspirera dig, vi vill visa alla möjligheter och ekonomiska fördelar som finns med lödning! Här får du exempel på hur du kan blanda olika material, till exempel titan mot keram, mässing mot stål och så vidare.

Vad kan jag som besökare lära mig i din monter?
I montern finns exempel på högklassig lödning som är både starkare och tätare än de två delarna vi ska foga ihop. Vi kan också visa hur du kan tjäna pengar på att förbättra en redan befintlig lödproduktion, genom kvalitetsförbättringar, fogkonstruktion och personalutbildning. Om du redan arbetar med lödning kan vi berätta mer om de expertinsatser som vi kan erbjuda dig.

Har du några aktiviteter i montern?
På torsdagen har vi specialbesök av lödleverantören Metalli samt grafitleverantören Schunk-Tokai. Det kommer att bli superspännande, något jag verkligen ser fram emot.

Har du några andra tips till mig som mässbesökare?
Mässan är stor. Ta god tid på dig och våga prata och fråga om företagens specialiteter även om du kanske inte har ett skarpt case just då. Du måste inte ha ett inköps eller behovsuppdrag för kunskapsinhämtning. Låt dig inspireras, det finns mycket att lära!

Senaste nytt

  • Prenumerera på nyhetsbrev

Obligatorisk