European Payment Report 2018 samt näringslivets nya kod för kortare betaltider

Årets rapport har precis släppts. Som vanligt har den väckt stort intresse hos både företag och andra intressenter, vilket vi är väldigt glada över. Frågan om rimliga betaltider mellan företag har varit en hjärtefråga för oss på Intrum i många år och vi är väldigt glada att vi äntligen ser resultatet av vårt arbete. När vi presenterar rapporten live kommer Närings- och innovationsminister Mikael Damberg samtidigt berätta om regeringens arbete för att komma till rätta med problemen med långa betaltider, och Ulf Lindberg som representerar Föreningen för effektiva affärstransaktioner kommer att presentera ”Svensk kod för betaltider”, den gemensamma kod som näringslivet själva tagit fram.

Program 13 juni 2018, 09.00-11.00
09.00 Registrering och frukost
09.30 Mikael Ericson, vd Intrum hälsar välkomna
09.40 Fredrik Backman, vd Intrum Sverige och Ulrika Bragg,
Director Operations, presenterar rapporten
10.10 Närings- och innovationsminister Mikael Damberg, kommenterar
och presenterar regeringens arbete för kortare betalningstider
10.25 Ulf Lindberg, Föreningen för effektiva affärstransaktioner, presenterar ”Svensk kod för betaltider”
10.50 Frågor och avslutning

Nu saknar vi bara dig och dina kollegor! Kom och ät frukost med oss, ta del av presentationen och diskussioner på det anrika Tändstickspalatset i centrala Stockholm (6 minuters promenad från Centralen). Anmäl dig och er, senast den 9 juni till kerstin.neuman@intrum.com. I ämnesraden skriver du EPR 13 juni och i mejlet namnen på er som kommer.

Praktiska detaljer
Datum: 13 juni 2018
Frukost serveras från 09.00 och presentationen startar 09.30 och vi slutar 11.00.
Adress: Västra Trädgårdsgatan 15, 111 53 Stockholm

Vad är European Payment Report?
Europas största undersökning om sena och uteblivna betalningar. I rapporten samlas data från tusentals företag i Europa i syfte att få insikter om betalningsbeteenden och det finansiella klimatet bland europeiska företag. Se de viktigaste delarna från förra årets rapport: intrum.se/epr2017

Varmt välkommen!
Fredrik Backman
VD, Intrum Sverige

Senaste nytt

  • Prenumerera på nyhetsbrev

Obligatorisk