Hos oss är dyra råd billiga

Vi är din företagsresurs.

Vet du att som medlem hos oss har du alltid kostnadsfri affärsjuridisk rådgivning? Dessutom hjälper vi dig med affärsjuridiken till halva timkostnaden av vad en vanlig affärsjuridisk byrå tar betalt.

Samverkansavtal, leveransvillkor, inkråmsköp, konsultavtal, kundavtal eller sekretessavtal. Det kan vara knivigt med avtal och juristhjälpen kan bli dyr, men det kan bli ännu dyrare att inte ha ett avtal på plats. Att vara medlem hos oss innebär att vi känner till din verksamhet och din bransch och vet vad som gäller just för dig. Vi gör alltid det som är bäst för ditt företag då det är DIN verksamhet som står i vårt fokus. Det är bara en av många anledningar till att nyttja den affärsjuridiska företagsresursen på Sinf och låta oss hjälpa dig med dina avtal.

Som din företagsresurs så är vi inte alls lik en affärsjuridisk byrå. Hos Sinf ringer du direkt till våra jurister, vi arbetar inte med exakta timkostnader. Vi ger dig affärsjuridisk rådgivning helt kostnadsfritt och vid ytterligare hjälp kan vi ge fasta priser. Vi kan hålla låg juristtaxa till dig tack vare ditt medlemskap och varje dag hjälper vi nöjda medlemmar med affärsjuridik. Hos oss är dyra råd billiga.

Vi är affärsjuristerna som kryddar avtalen i din verksamhet men aldrig din faktura. Fyll i formuläret nedan för att bli kontaktad för mer information.

Bli kontaktad

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort för att berätta mer!

Senaste nytt

  • Prenumerera på nyhetsbrev

Obligatorisk