digitalisera

I samarbete med Lexicon Interactive erbjuder Sinf tillgång till digitalaforetag.se, kostnadsfritt i två månader!

Att digitalisera sin verksamhet kan kännas både omständligt och svårt. Det behöver inte vara så. Genom att spendera 5 minuter om dagen på digitalaforetag.se kan du steg för steg komma i gång med Microsoft 365, digital marknadsföring, digitala myndighetstjänster och mycket mer.

Tanken bakom sajten är att erbjuda ett lättillgängligt sätt att stärka digitala förmågor hos dig som företagare. Det i sin tur påverkar din konkurrenskraft och nya affärsmöjligheter öppnas upp. Att kunna svara på offentlig upphandling, synliggöra ditt företag på sociala medier och kunna effektivisera arbetet genom att arbeta smart med offertmallar är konkreta exempel på direkt nytta som digitalisering kan innebära för dig.

I samarbete med Lexicon Interactive erbjuder Sinf tillgång till digitalaforetag.se, kostnadsfritt i två månader! Därefter väljer du själv om du vill fortsätta prenumerera på tjänsten (49 kr per månad som faktureras årsvis i förskott). Välkommen in och träna genom att skapa konto på digitalaforetag.se. Du hittar en kod att logga in med högst upp på medlemssidorna.

Senaste nytt

  • Prenumerera på nyhetsbrev

Obligatorisk