2015 blir ett bra år – om du vill!

Egentligen skulle du ha fått det här nyhetsbrevet på nyårsafton, men så blev det inte. Jag tänker inte leverera någon ursäkt för det. Skälet till att brevet borde ha nått dig då, är att du då hade haft 365 dagar under 2015 att förbättra dina affärer. Nu är det bara cirka 345 dagar kvar.

Jag går nu in på mitt trettionde yrkesår med affärs- och företagsutveckling. För mig handlar utveckling i företag sällan om enskilda stora åtgärder. Jag tror mer på företagande som en gitarr. Ska det låta bra behövs det en bra och entusiastisk gitarrist, men framförallt att man justerar stämskruvarna lite hela tiden. Ingenting är statiskt, därför behövs lyhörda öron och hygglig fingertoppskänsla. Lite som att lyssna på kunden och leverera det som efterfrågas.

Vi finns för dig hela tiden. När du har en fundering, liten eller stor, hör av dig. Ju tidigare vi får vara med, desto större möjlighet att vår rådgivning ger dig konkret och lönsam affärsnytta. Vår roll är att vara din resurs i frågor som handlar om affärsutveckling, affärsjuridik och arbetsrätt.

Jo, det här med att inte ursäkta sig har en förklaring. Vår svenske skidhjälte Gunde Svan har sagt så här: ”Vinnaren har alltid en handlingsplan, förloraren har alltid en ursäkt”. Därför har vi allt fokus på handlingsplanen i år. Sinf ska vara världens bästa rådgivare till mindre och medelstora företag i Sverige. Vi hoppas att du också lägger bort ursäkter som ”…i vår bransch så…”, ”…i vårt företag så…” eller som en deltagare sa vid förra veckans frukostmöte ”…i Småland så…”. Jag tror ursäkten är en försvarsmekanism som vi automatiskt tar till. Låt 2015 bli ett år utan ursäkter, men med fler handlingsplaner om hur målet ska nås.

I vår plan för 2015 ligger möten med dig och andra företagare, otaliga rådgivningstillfällen, ett antal spännande seminarier och inte minst en underbar överraskning som kommer om ungefär en månad. Vad det är kan vi tyvärr inte avslöja riktigt än 🙂

Senaste nytt

  • Prenumerera på nyhetsbrev

Obligatorisk