Tack för i år!

Tack för i år!

Nu lämnar vi ett år som ingen glömmer. Ni har hört av er hit med alla de utmaningar och möjligheter ni brottats med under året. Vi har hjälpt er genom ägarskiften, permitteringar, expansioner, avtal, ägardirektiv, personalutmaningar, styrelsestöd och fackliga förhandlingar. Vi har haft en höst fylld av avtalsrörelse, LAS-förhandlingar och nya kollektivavtal.

Vi har lyft era åsikter till politiker och drivit på myndigheter att förstå er situation och företagens behov. Där var dina svar i enkäterna du svarat på avgörande för vad vi drivit på och också fått igenom för frågor.

Vi har också skapat en ny kostnadsfri utbildningsplattform för er, där ni kan ta del av 12 olika webinarier inne på medlemssidorna. Vi har snabbat upp den juridiska rådgivningen. Vidare har vi byggt ihop våra interna system i ett omfattande effektiviseringsarbete.

Det har varit ett år då SINF har lagt om kursen från att förvalta till att utveckla branscherna och servicen. För att lyckas ställa om snabbt har vi handplockat och skräddarsytt ett nytt team och anställt nya medarbetare som Jennie Nilsson, Magnus Lindström, Elina Wikström, Micaela Collin, Gunnel Söderlund, Veronika Olofsson samt Eva Faler. Idag får vi också ofta beröm för vårt engagerade och mer kunskapstunga företagsstöd.

Vi skall fortsätta vässa vårt arbete, utveckla och förändra, vi skall förändra förutsättningarna för de små och medelstora företagen som Sveriges friaste arbetsgivarorganisation. Vi ser framemot 2021 med fler utvecklingsmöjligheter och att bygga ett toppmodernt Sinf som ger professionellt och omfattande stöd till er.

Varma Hälsningar
Sanna Arnfjorden Wadström
VD SINF

Senaste nytt

  • Prenumerera på nyhetsbrev

Obligatorisk