Sinfdagen 2023

Stort tack för en fantastisk Sinfdag!

Tack för all uppskattning, man blir ödmjuk och glad över så fina återkopplingar vi får, tack. Roligt att så många av er kom och inspirerades om Möjligheter i kristider. Fantastiskt att se ert engagemang och alla möjligheterna som finns nu. Kul!

Många av er har tidigare uttryckt utmaningar kring att vinna upphandlingar. Därför bjöd vi in FMVs inköpschef Louise Thorfinn då deras budget går ifrån 65 miljarder till 116 miljarder på 4 år. Hon delade många viktiga tips för att som företagare vinna upphandlingar och möjligheter i expansionen.

Dagen öppnades av Patrik Nordkvist, Försäljningschefen, som gav vassa tips på hur man maximerar sitt sälj. Det är viktigt att få medarbetare engagerade i säljprocessen och att som ledare jobba med uppföljningar kontinuerligt så man arbetar målinriktat och ger bra stöd till gruppen.

Framtidsspanaren och inspirationsföreläsaren Göran Adlén sprutade framtidsmöjligheter i ny teknik och förhållningssätt. Han gav spännande exempel inom bland annat AI och tryckte på vikten av att våga testa nytt i en värld där allt rullar snabbt. Han lyfte också vikten av att vi ser och bryr oss om varandra, något som vi jobbar mycket med på Sinf och som vi ofta får höra från er medlemmar när vi ses.

Ni är många som nu dagarna efter hört av er, vi är så tacksamma för alla glada tillrop från dagen, här är några axplock:

”Tack för att du tipsade mig om Sinfdagen, så fint att få ta del av, väldigt bra blandning av information, kunskap och en fin känsla av gemenskap.”

“Är så imponerad av dig och er tillsammans – ni sticker verkligen ut, visar mod och kärlek.”

”Mycket bra ordnat på alla sätt, upplägg, innehåll, genomförande och plats!”

”Trevligt, intressant och väl arrangerat.”

Vår chefsförhandlare Magnus Lindström presenterade många spännande nyheter inom arbetsrätten. Vår chefsjurist Jennie Nilsson delade viktig information om problemen med ökande antal tvister och hur man löser dem genom bland annat en helt ny medlingstjänst som snabbt blivit populär.

Valberedningens Harriet Lidh och Pedro Capetillo, internrevisorn Anders Tobiasson samt styrelseledamöterna Lena Jiderud, Niclas Forsström, Stina Delin var på plats – alla med ett fantastiskt engagemang. Det är vi mycket glada för.

Det kommer ett nytt år och en ny Sinfdag. Vår vd-assistent Micaela Collin, som arbetat hårt med arrangemanget, börjar nu planera inför nästa som går av stapeln den 23 maj 2024 med början kl. 10.00. Planera in dagen i din almanacka. Visst ses vi väl då?

Senaste nytt

  • Prenumerera på nyhetsbrev

Obligatorisk