Sinfs fullmäktige den 18 maj Konsten att fatta och påverka beslut 9 maj, 2016

Den 18 maj träffas vi för att blicka framåt, inspireras och träffas. Vi bjuder på föredrag som ger nya insikter, nya kontaktnät, nya vägar ut i världen och inte minst lära oss att fatta beslut. Vad kunde vara mer lämpligt än just beslutsfattande på ett fullmäktigemöte. Vi avslutar självklart med mingel.
Program:

13:00 Sinfs fullmäktigemöte. Föredragningslista* (Öppet för medlemmar)
15:00 Sinfs inspirationsmöte (Öppet för alla)
Vart är vi på väg?

Sinfs nya ordförande hälsar välkommen och ger sin syn på verksamhetens fokusfrågor. Vi kompletterar med lite aktuellt från Sinf.
När affärerna finns i ditt eget nätverk

Christian de Loes är ordförande i Schweiziska Handelskammare som sedan årsskiftet har sitt kansli hos Sinf. Han har mångårig erfarenhet från ledande befattningar i internationell verksamhet och fokuserar särskilt på att få strategier att verkställas. Att skapa kontakter mellan handelskammarens och Sinfs medlemmar ger möjligheter.
Går det att sälja svenska hygienprodukter i Irak?

Jörgen Hedström är entreprenören som inte bara ser möjligheter, han gör verklighet av dem även om hindren är stora. Från sin bas i Småland är han aktiv i flera länder, men etableringen i Irak är en resa utöver det vanliga. Det började med ett besök på en basar, nu har han egen verksamhet i ett land han inte kände och säljer produkter han inte tidigare sålt.
Team Sweden – så ska svenska företag öka sin export

Joakim Ladeborn från Utrikesdepartementet arbetar med att hjälpa svenska företag ut på internationella marknader. Vad innebär regeringens exportstrategi och Team Sweden? Vilka satsningar kan mindre och medelstora företag förväntas sig? Vilken hjälp behöver du för att komma vidare i din exportsatsning
Konsten att fatta och påverka beslut

Pelle Tornell forskar på beslutsfattande vid Stockholms Universitet. Förmågan att fatta rätt beslut vid rätt tillfälle påverkar kvaliteten i allt vad vi gör. Både professionellt och privat. Men många upplever att beslutsfattandet är svårare än någonsin i och med oändliga mängder information, massor av valmöjligheter och mindre tid. Pelle Tornell är entreprenören som blev beslutsexpert för att gå till botten med hur man kan öka antalet bra beslut och undvika felbesluten.

17:00 Buffé och mingel
Anmälan

Anmäl ditt deltagande innan den 13 maj. Ditt deltagande är kostnadsfritt.

Senaste nytt

  • Prenumerera på nyhetsbrev

Obligatorisk