AnnaCarolin_stor

Anna Elvnejd, operativ chef på Autotech Development Sweden AB (fotograf okänd) och Carolin Sundqvist, vd på Groth & Co (foto: Teodor Axlund)

Sinf välkomnar två nya styrelseledamöter

Vid Sinfs årsmöte torsdagen den 23 maj valdes två nya styrelseledamöter. Vi är glada att kunna presentera båda.

Anna Elvnejd är operativ chef på Autotech Development Sweden AB, som förenklar företags lärande, både med strategi och mjukvara. Hon har en bakgrund som lärare och mer än tio års erfarenhet av digitalt lärande för företag.

Carolin Sundkvist är VD för Groth & Co, som är en fullservicebyrå specialiserad på immaterialrätt som tillhandahåller affärsmässig rådgivning till både nationella och internationella klienter. Carolin har över 20 års erfarenhet från olika ledande roller inom företaget. Mellan åren 2021 och 2023 var Carolin ordförande i SEPAF (branschorganisation för Sveriges patentbyråer). Idag sitter hon i styrelsen för flera organisationer, inklusive Groth & Co, Skriptor AB, och BSCC.

Varmt välkomna Anna och Carolin!

 

Sinf är en oberoende arbetsgivarorganisation som organiserar små och medelstora industri- och tjänsteföretag, med eller utan kollektivavtal. Om du inte är medlem och vill ha svar på fler frågor eller titta på juridikbanken – bli medlem!

Senaste nytt

  • Prenumerera på nyhetsbrev

Obligatorisk