Sinf ökar medlemsnyttan under 2020

Sinf ökar medlemsnyttan under 2020

Många av er har hört av sig och kommenterat att stödet på juristsidan blivit mer kunskapstungt och att återkopplingen snabbats upp rejält, vilket har varit uppskattat. Det är ett par av de förändringar vi genomfört under 2020. Vi håller fortfarande på att bygga om och effektivisera arbetet för ökad leverans till er, vilket är mycket givande.

På juristsidan arbetar vi aktivt med kollektivavtal och har fördjupat vårt arbete och blivit en tyngre aktör som arbetsgivarorganisation där vi fått nya förtroenden och vi har arbetat aktivt med att vässa och hjälpa till i kollektivavtalen. Kollektivavtalen är också något som många medlemmar uppskattat under 2020 då det under krisen varit till hjälp för stödet vid korttidspermitteringarna. Vi har också fått tillträde till politiken och har idag en betydligt tyngre roll inom flertalet myndigheter och stödfunktioner när det gäller företagsstöd.

Vi har nu kommit långt med att bygga samman våra interna system och skapar nu innehållet för bättre stödfunktioner. Vi har infört elektroniska signeringar och nya mallar till er i bla nya anställningsavtal. Använd dem, det är ett mycket effektivt och smidigt sätt att hantera anställningsavtal och kunna underteckna säkert på distans även i Coronatider. Vi har haft tolv olika webinarier under året med ämnen som ni frågar mycket om och ofta tycker är svåra. Fler webinarier kommer, nästa är på onsdag om hur man vinner upphandlingar, passa på att ställ dina frågor, där kan du i chatten aktivt ställa frågor, få svar och hjälp.

Vi har också skapat en ny utbildningsplattform där ni kan ta del av webbinarier kostnadsfritt inne på medlemssidorna. Vi har ju som du säkert vet tagit in flera nya och framåtlutade medarbetare som är handplockade för att bidra i ett aktivt förbättringsarbete och att ge ett professionellt stöd till er.

Vi har byggt och arbetar nu aktivt med branschutvecklande branscharbete. Här har vi kompletterat med både ny branschutvecklare, administratörer och ny ekonomifunktion. Samtidigt har det varit viktigt att i coronakrisen leverera snabbt stöd till företagen. Arbetet har också fortsatt framåt med betaltider som Sinf är ansvarig för. Där vi samarbetar med fler andra aktörer och det arbetet har gått framåt och vi har en dialog med Näringsdepartement.

Idag får vi också ofta beröm för vårt engagerade och mer kunskapstunga företagsstöd och vet du, vi är inte nöjda än. Vi skall fortsätta vässa vårt arbete, justera, utveckla och förändra. Vi vill och skall förändra förutsättningarna för de små och medelstora företagen. Vi skapar ett bredare stöd och ett tillgängligt huvudkontor med bredare expertis för ert företag. Det sker just nu.

Med våra ledord: engagemang, lojalitet och entreprenörskap skall vi hjälpa, skapa, förbättra förutsättningarna för er, tillsammans med er.

 

Senaste nytt

  • Prenumerera på nyhetsbrev

Obligatorisk