Foto K Pohl

Efter en raketresa för Sinf - Sanna Arnfjorden Wadström lämnar

Efter sex år lämnar Sanna Arnfjorden Wadström i mars rollen som vd för Sinf, och lämnar över en organisation starkare än någonsin. ”Det är med stor ödmjukhet jag vill tacka för den här tiden. Det var verkligen ett svårt beslut för mig att ta. Det har varit en fantastisk resa, jag är otroligt stolt över vad vi gjort tillsammans med medlemsföretag och branschföreningar” säger Sanna Arnfjorden Wadström.

Under de senaste 5 åren har Sinf stärkt sin position som arbetsgivar- och intresseorganisation för små och medelstora företag. Sinf har idag över 500 medlemsföretag med ca 13 000 anställda. Medlemsföretagen har en total omsättning om ca 44 miljarder kr. Nyckeln till framgångarna har varit ett strategiskt fokus på innovation och medlemsföretagens behov. Sanna Arnfjorden Wadström och teamet på Sinf har förutom kärnverksamheten, arbetsrätt och juridisk rådgivning, drivit ett flertal viktiga frågor för våra medlemsföretag, bland annat betaltider, kompetensförsörjning, LAS och ägarskiften.

-Att ha varit delaktig i att utveckla Sinf och skapa ett nytt, starkt team som har så mycket uppriktigt engagemang för att förändra för företagen, gör mig otroligt stolt, säger Sanna Arnfjorden Wadström.

Sanna Arnfjorden Wadström kommer framöver driva eget företag som Advisory board för att stödja verksamheter i deras tillväxt och hålla föredrag om företagens möjligheter.

-Sanna Arnfjorden Wadström har varit en väldigt uppskattad vd, som tillsammans med teamet gjort ett mycket bra arbete för Sinf och dess medlemmar. Vi hade gärna sett att hon hade stannat kvar hos oss och önskar henne lycka till framåt. Nu påbörjas arbetet med att rekrytera hennes efterträdare, som kan fortsätta bygga på den grund som lagts. Sinf har en tydlig och långsiktig strategi med riktlinjer från styrelsen, som kommer underlätta i det fortsatta arbetet framåt, säger Jan Sigurdh, ordförande för Sinf.

-Vi ser nu fram emot att kunna välkomna en vd som tillsammans med teamet fortsätter att utveckla Sinf till Sveriges bästa arbetsgivar- och intresseorganisation för små och medelstora företag, avslutar Jan Sigurdh.

Arbetet med att rekrytera ny vd för Sinf görs i samarbete med TNG Tech.

Sinf är en oberoende arbetsgivarorganisation som organiserar små och medelstora industri- och tjänsteföretag, med eller utan kollektivavtal. Om du inte är medlem och vill ha svar på fler frågor eller titta på juridikbanken – bli medlem!

Senaste nytt

  • Prenumerera på nyhetsbrev

Obligatorisk