Nyttja ditt medlemskap hos Sinf fullt ut!

En stor del av vår rådgivning handlar om att lösa våra medlemmars akuta problem. Vi ser även att fler och fler av våra medlemmar inte bara vill lösa akuta problem utan eftersträvar att skapa långsiktiga möjligheter.

Oavsett om du behöver lösa ett problem idag eller om du behöver utveckla ditt företag långsiktigt, se till att nyttja ditt medlemskap hos Sinf fullt ut. Våra tre rådgivningsben är en viktig resurs i ditt företagande:

Affärsutveckling – frågor som utvecklar företaget och affärerna
Affärsjuridik – frågor som är kopplade till dina affärer och ditt företag
Arbetsrätt – frågor som är kopplade till personal och organisation

I många fall hänger områdena ihop. Uppsägning av personal kan bero på dålig försäljning, lönsamhetsproblem kan vara en följd av brister i avtalet med kunden och ägartvister kan grunda sig på avsaknad av mål för verksamheten.

Vi löser gärna dina akuta problem, men vill gärna förebygga att de återuppstår. Ju mer proaktivt vi jobbar tillsammans, desto stabilare och långsiktigare lösningar arbetar vi fram.

Du som medlem kan kontakta oss för rådgivning hur ofta du vill, det ingår i serviceavgiften. Vår ambition är att alltid leverera snabba och professionella lösningar, allt med fokus på ditt företags bästa.

Senaste nytt

  • Prenumerera på nyhetsbrev

Obligatorisk