_Gloria_Paine_

Möt Gloria Paine, Sinf ekonomi

Gloria Paine är ekonomiassistent på Sinf där hon mestadels har hand om fakturering och leverantörsreskontra. Gloria sköter också branschföreningarnas ekonomi/administration där hon som hon säger ”sköter det mesta för dem”, vilket innebär en hel del jobb. 

Glorias största utmaningar har varit att sätta sig in i alla branschföreningarna för att kunna hålla reda på allt. Hon är en fena på att hjälpa dem och ta emot inkommande ekonomidelar från dem.

”Jag ser till att medlemmarna får rätt avgifter under året. De kan återkomma till mig med exempelvis frågor om avgifter och ändring av fakturaintervall. Utöver att hjälpa våra medlemmar hanterar jag också ekonomiska dokument och fakturor.”

Många medlemmar blir glada och tacksamma för snabb respons, och Gloria kan svara på de frågor de har. Du når henne på ekonomi@sinf.se.

-Det bästa med Sinf är att vi kan hjälpa våra företag med så mycket och jag hoppas att fler bolag får upp ögonen för oss. Sedan är det ju kul att jobba med ett arbetslag som är så jäkla grymt och där alla ger mer än 100%, avslutar Gloria. 

Senaste nytt

  • Prenumerera på nyhetsbrev

Obligatorisk