gunnel

Grattis Göta Neon till stipendium

Gunnel Carlsson på Göta Neon, grattis till Stiftelsen Denise och Per-Olof Lindholms stipendium för 2023.

Berätta lite om dig själv 

-Jag och min man Martin driver sedan 30 år tillbaka ett företag inom visuell kommunikation. Helt från början är jag utbildad frisör och hårolog, läran om hår och hårbotten. Idag är jag fortfarande ”huvudansvarig”, men numer som administratör, ekonomi- och personalansvarig på Göta Neon. Det estetiska har alltid funnits med mig, vilket gör det extra roligt att vi fått stipendiet för att utveckla den sidan av företaget.  

Berätta om ditt projekt 

-Det är ett projekt i flera steg med syftet att kompetensutveckla vår personal i fler roller så de lär sig ännu mer av verksamheten. När det är fullt implementerat kan de jobba bredare och avlasta varandra, vilket stärker vårt erbjudande. Vi tror också att det bidrar till att få mer variation i det dagliga arbetet. Det aktuella stipendiet kommer att användas till vidareutbildning i grafisk design/ritteknik. 

Vad driver dig? 

-Min dröm är att vår dotter Lisa som sedan ca 10 år tillbaka arbetat i företaget, så småningom kommer att vilja ta över verksamheten. Mitt mål är att ge henne en så bra grund som möjligt att kunna starta upp hennes egna visioner för det framtida Göta Neon. 

Läs mer om Lindholms fond.

Senaste nytt

  • Prenumerera på nyhetsbrev

Obligatorisk