Juristerna

God fortsättning önskar era jurister

Vi är juristerna på Sinf och vi är specialiserade på kollektivavtal, arbetsrätt, arbetsmiljö, verksamhetsförändringar, omorganisationer, kommersiella avtal, leveransvillkor, företagsöverlåtelser, bolagsformalia, betalningssvårigheter, överklaganden i tillväxtmål och mycket mycket mer.

  • Vi stöttar medlemsföretagens verksamheter och ger råd och stöd när ni har frågor om anställningar, kollektivavtal och arbetsrättsliga ärenden.
  • Vi har koll på vad som gäller i era arbetsmiljöer och utbildar er personal och era skyddsombud när ni har behov av det.
  • Vi tryggar era avtal genom att granska dem och upprättar nya när ni behöver det.
  • Vi stöttar och ger trygghet genom verksamhetsförändringar och omorganisationer.
  • Vi hjälper er i generationsskiften och ägarskiften från början till slut genom hela överlåtelsen.
  • Vi ger råd och tips kring hur ni kan affärsutveckla era verksamheter.

Rådgivningen till våra medlemsföretag är alltid kostnadsfri och ni ringer direkt till juristerna. Betalärenden kommuniceras alltid i förväg och medlemmar har 50% lägre juristtaxa än den ordinarie, därmed 1 699 kr exkl. moms.

Vi lyfter och driver frågorna som har betydelse för SME-företagen; om att begränsa betaltiderna så mindre företag inte ska behöva agera bank åt storbolag, om höga elkostnader som idag ruinerar företagen, om oroväckande varselvågar när dessa annalkas, om kompetensbrister och resursproblematik hos företag, om hur vi uppnår jämställda arbetsplatser, om hur kvinnor ska lockas till industrierna, om hur myndigheterna ska forma sina stöd så de även passar mindre företag och många många fler frågor.

Kort och gott så finns vi för er i alla frågor som rör er verksamhet precis när ni behöver oss.

Från vänster till höger på bilden: André Hanes, Magnus Lindström, Jessica Gonzalez Palm och Jennie Nilsson.

Senaste nytt

  • Prenumerera på nyhetsbrev

Obligatorisk