Få stöd i bolags- och personalfrågor!

Skicka in din medlemsansökan idag!

Genom att fylla i och skicka in denna medlemsansökan ingås samtycke till de bestämmelser som framgår av Sinfs stadgar samt förbindelse att följa dessa.

Sinf Kombi:

· Fri arbetsrättslig rådgivning

Behöver ni hjälp med att lösa en intern konflikt? Vi ger juridisk rådgivning för företag som värnar om förhållandet mellan arbetsgivare och arbetstagare. Våra jurister är vana förhandlare i frågor som rör arbetsrätt och kollektivavtal. Att undvika onödiga konflikter är lika med att spara tid och pengar.

· Fri affärsjuridisk rådgivning

Tvister, avtal, varumärkesskydd – komplicerade områden som ofta kräver professionell juridisk rådgivning när de egna ekonomiska intressena ska skyddas. Med erfarenhet från mer än 20 branscher har vi stenkoll på ditt företags rättigheter och skyldigheter i förhållande till omvärlden.

· Juridiskt stöd långt under marknadspris

Vid större stöd än rådgivning beläggs en debiteringskostnad. Debiteringskostnaden är långt under marknadspris. Plus att du har jurister som känner DIN verksamhet.

· Affärsutveckling

Vi hjälper er att konkretisera företagets ambitioner, forma affärsmodellen och förvandla förändring till en möjlighet snarare än ett hinder.

· Omvärldsbevakning

Vi håller koll på marknaden, förändringar och tar de kontakter som krävs till förbättringar.

· Vi gör er röst hörd

Ett ständigt pågående arbete att påverka företagarnas klimat till det bättre dagligen. Vi har gjort stora påtryckningar, bland annat nu under coronakrisen för att förbättra för små- och medelstora företag. Vi höjer er röst.

· Föreläsningar och kurser

Vi erbjuder föreläsningar och kurser som hjälper er i ert företagande. Som medlem har du tillgång till en utbildningsbank.

Se våra medlemsförmåner!

· Riktigt bra förmånserbjudanden

Förmånserbjudanden som bättre elpris hos Fortum, rabatter på hotellnätter, ledarskapsutbildningar och företagssäkerhet m.m.

För koncerner där flera bolag är anslutna som medlemmar i Sinf och där minst ett av bolagen betalar maxavgift används en rabattsats på serviceavgiften enligt följande:

Bolag 1 – Maxavgift, 0% rabatt
Bolag 2 och efterföljande bolag – 20% rabatt


Avgiften för respektive bolag kan aldrig understiga minimiavgiften på framledes 4999kr.

Beskrivning
Avgift
Pris / år
Antal anställda
 
x 999 kr
0 kr / år
Årsomsättning (omsatta miljoner)
 
x 259 kr / omsatt miljon
0 kr / år
Totalsumma serviceavgift (per år)
4999 kr / år
Medlemsavgift: 990 kr tillkommer
* Alla avgifter avrundas uppåt till närmaste 999-tal
  • Prenumerera på nyhetsbrev

Obligatorisk