Close-up,Of,A,Businessperson's,Hand,Calculating,Invoice,At,Workplace

Del 3: Företagsförvärv ur ett köparperspektiv

Webbinarium den 4 oktober 2022 kl. 10.00

Vi gör en genomgång av ett företagsförvärv ur ett köparperspektiv och ger handfasta tips på vad man bör tänka på när man köper.

Hur ser köpprocessen ut? Vad efterfrågas i en företagsgranskning? Hur gör man köpet tryggare?

Vad är viktigt i övergångstiden mellan ägarna och vad gäller för de anställda och kollektivavtal.

Under webbinariet har du möjlighet att chatta anonymt med en av våra jurister.

ANMÄL DIG

Värdar för webbinariet är Jennie Nilsson och Magnus Lindström.

Jennie Nilsson är bolagsjurist och chef för bolagsjuridiken på Sinf. Hon är en av Sinfs rådgivare sedan några år tillbaka och är efterfrågad och uppskattad hos medlemmarna. Jennie har företagarbakgrund, sitter i flera styrelser och är engagerad i frågor som kan lyfta och förenkla för företagarna som en gemensam grupp. Som bolagsjurist är Jennie en diger problemlösare som ser helheten när företaget behöver en skjuts framåt och hon är mån om att en verksamhet inte bromsas upp av juridiska och affärsmässiga utmaningar.

Magnus Lindström är sedan ett par år tillbaka Chefsförhandlare på Sinf och kommer dessförinnan från en roll som arbetsrättsjurist på Arbetsgivarföreningen KFO där han ansvarade för rådgivning och förhandlingar. Magnus har arbetat som arbetsrättsjurist i 20 år på olika arbetsgivarorganisationer. Han löser allt från omfattande förhandlingar som berör många anställda med flera olika fackliga motparter till problem på personnivå.

Projektet delfinansieras av Europeiska regionala utvecklingsfonden

Europeiska regionala utvecklingsfonden

  • Prenumerera på nyhetsbrev

Obligatorisk