Stoagroup erbjuder dig som medlem i Sinf 15% rabatt på våra tjänster och utbildningar inom ledarskap som hjälper ditt företag att växa.

Stoagroup

stoagroup

Stoagroup erbjuder dig som medlem i Sinf 15% rabatt på våra tjänster och utbildningar inom ledarskap som hjälper ditt företag att växa.

Sinf har tagit ett steg till för att stötta de små- och medelstora företagen och har nu ett samarbete med Stoagroup – ett företag som möjliggör för individer och företag och att växa och utvecklas genom att framgångsrikt möta dagens och morgondagens utmaningar och möjligheter.

Allt sedan starten har Stoagroup arbetat med att hjälpa företag utveckla ledare, medarbetare och grupper genom innovativa och beprövade metoder och utbildningar. Vi arbetar för att skapa ett mervärde för dig som kund och driva utveckling framåt genom vårt erbjudande, vår kompetens och våra metoder. Stoagroup sätter dig som ledare i fokus, du är unik och därför behöver din utveckling utgå från dig och din verksamhet. Bli morgondagens ledare redan idag!

Insatserna ska resultera i livskraftigt ledarskap och verksamheter med förmågan att skapa uthålligt värde över tid.

I verktygslådan för att utveckla ledare erbjuder Stoagroup både kortare utbildningar och längre processer, individuell utveckling och utveckling i grupp. Det finns alla möjligheter att skapa en utveckling som passar dig och din verksamhet.

Vill du lyfta ditt ledarskap och dig själv till nya höjder – Headup Leadership är ett ledarutvecklingsprogram som löper över en period av 8 månader med regelbundna träffar i gång i månaden. Programmet genomförs individuellt eller i grupp.

Är du ny i din roll som chef – Ny som chef är en tvådagarsutbildning som ger dig kunskaper och insikter i ämnen som ledarskap, mål, tidshantering, stress och konflikthantering. Erbjuds som öppen utbildning eller företagsintern.

Behöver du en partner för din utveckling – individuell coaching är en kraftfull metod för att hitta nya perspektiv, växa och utvecklas. Pris innan rabatt: 11 750 kr för 5 tillfällen.

Fler exempel på Stoagroups erbjudande är chefs- och ledarstöd, utveckling av ledningsgrupper och utbildningar inom konflikthantering och UGL.

 

Ladda ned 5 tips

Obligatorisk

  • Prenumerera på nyhetsbrev

Obligatorisk