lindholms fond

Lindholms fond

Nu har du chansen att söka stipendium från Lindholms fond. Stiftelsen Denise och Per-Olof Lindholms fond delar ut stipendier i syfte att främja mindre och medelstor svensk industris utveckling.

Vi släpper ytterligare ett stipendium för i år från Lindholms fond. I och med den rådande pandemin ser vi möjligheter att få ge ett bidrag till industrins utveckling. Stiftelsen Denise och Per-Olof Lindholms fond delar ut stipendier i syfte att främja mindre och medelstor svensk industris utveckling. Stipendium kan lämnas för tekniska och/eller ekonomiska studier och utbildningar. Ansökan 2022 är nu stängd. Stipendiet utdelas på Sinfs stämma, reservera gärna tiden redan när du söker. 2022 sker stämman den 17 maj.

Stiftelsen Denise och Per-Olof Lindholms fond skapades 1988 av Per-Olof Lindholm som var plastfabrikör och drev Lindholm Plastics AB. Han var mycket aktiv, bland annat som ordförande inom Svensk Industriförening och Svensk Plastindustriförening under många år. Per-Olof Lindholm dog 2006, men hans gärning lever vidare med de stipendier som fonden delar ut. Vi uppmanar företag och personer att söka stipendium och inte glömma Per-Olof Lindholms motto: ”Det är alltid för tidigt att ge upp”.

Styrelse:
Styrelseordförande Sanna Arnfjorden Wadström, VD SINF
Styrelseledamot Paul Johansson, Företagare
Styrelseledamot, Torbjörn Thalinsson, Advokat

Senaste nytt

  • Prenumerera på nyhetsbrev

Obligatorisk