Välkommen Camilla Eneland – Ny på marknadsavdelningen

Camilla Eneland är ny på vår marknadsavdelning sedan den 11 april. Vi hälsar Camilla hjärtligt välkommen med tre korta frågor så att vi får chans att lära känna henne lite bättre.

Hej Camilla,
Välkommen till Sinf !
Camilla du som tidigare har jobbat mycket med kundrelationer. Vad tycker du är det viktigaste för en bra kundrelation?
Oj det är så mycket… Att vara äkta och ärlig, lyssna och ge service och att alltid vara professionell. Kan jag dessutom göra det där ”lilla” extra för någon så känns det bra.

Vilken erfarenhet har du av företagande?
Företagande har jag en nära relation med då jag är uppvuxen i en entreprenörsfamilj. Ständigt nya idéer och planer som ska sättas i verket. Utmaningarna är många gånger väldigt roliga och utmanande, men jag vet också att det krävs en hel del hårt arbete och sömnlösa nätter. Det gäller att hitta en bra balans vilket inte alltid är det lättaste.

Ämnesområden som intresserar mig mest inom företagande?
Jag har erfarenhet sedan tidigare arbete av att stötta chefer i ledarskapsfrågor såsom förändringar, motivation och stress vilket är något jag verkligen brinner för. I företagandet är du beroende av att alla drar sitt strå till stacken vilket kan vara en utmaning hos många.
Vad jag också har fått erfara är att du som chef många gånger kan känna dig ensam om en del av de beslut som måste fattas. Att vi på Sinf då kan finnas där som ett bollplank känns väldigt bra!

Kontakta Camilla
E-mejl: camilla.eneland@sinf.se
LinkedIn: linkedin.com/in/camillaeneland
Tel: 08 440 11 82

Senaste nytt

  • Prenumerera på nyhetsbrev

Obligatorisk