Sinfs fullmäktige och inspirationseftermiddag

Torsdagen den 23 maj träffas vi för att blicka framåt, inspireras och nätverka. Temat för eftermiddagens inspirationsföreläsningar är företagens framtida utmaningar och möjligheter. Dagen avslutas självklart med mingel.

Program
13:00 Sinfs fullmäktigemöte (öppet för medlemmar)
14:45 Fika
15:00 Inspirationseftermiddag – Företagens framtida utmaningar och möjligheter (öppet för alla)
17:00 Mingel

Företagens framtida utmaningar och möjligheter

Datadriven innovation

Hur kan man kapa kostnader, öka intäkter och skapa nya erbjudanden med data och AI i praktiken? Tekniska framsteg har gjort det som tidigare var dyrt och svårt billigt och enkelt. Det öppnar nya möjligheter även för mindre och medelstora organisationer. Vi tittar på några exempel och ger konkreta råd ur ett ägar- och ledningsperspektiv.

Föreläsare: Tor Kamsvåg, VD och grundare Ferrologic Strategic Analytics AB. Förutom att driva bolaget jobbar Tor som managementkonsult, utbildare och rekryterare inom AI, data science och data engineering. Han har även varit med och startat upp och etablerat utbildningsprogrammet Certifierad Data Scientist. Data Scientist är det yrke som World Economic Forum alldeles nyligen satte högst upp på listan över de hetaste jobben på 2-3 års sikt.

Så lyckas du i ägarskiftet och generationsskiftet

Sinfs nya VD tar upp vanliga fallgropar och misstag i ägarskiftet. Misstag som ofta leder till problem långt senare. Du får tips på hur ditt företag ska lyckas i växlingen och vad man ska fokusera på vid rätt tidpunkt. Sanna delar även sina erfarenheter från tiden i ett familjeföretag, hur hon generationsväxlade och vad de kunde ha gjort annorlunda. Idag åker Sanna runt och stöttar Sinfs medlemsföretag i generationsskiften. Målet är att hjälpa företagen till lyckade och mer lönsamma ägarskiften för att undvika misstagen som många hamnar i.

Föreläsare: Sanna Arnfjorden Wadström, VD Sinf.

 

Framtidens försäljning och marknadsföring

Mer än någonsin tidigare sitter köparen i förarsätet. Samtidigt skapar digitaliseringen både möjligheter och hot. Idag måste därför hela företaget förstå och bidra till försäljningen. Sälj och marknad måste dessutom börja fungera som en enhet istället för två separata avdelningar. Det här påverkar dig oavsett om du är enmansföretagare eller har ansvaret för försäljningen på ett större företag.

Under föreläsningen får du ta del av de förändringar som driver utvecklingen och förslag på lösningar framåt. Här ges både teori och mängder av konkreta exempel som genast går att omsätta i praktiken.

Föreläsare: Patrik Nordkvist har över 25 års erfarenhet av försäljning, framförallt som försäljningschef och VD på flera snabbväxande bolag. Idag driver han bolaget Försäljningschefen som hjälper sina kunder att växa genom att öka sin försäljning och vinst.

Anmälan
Anmäl dig senast den 21 maj. Deltagandet är kostnadsfritt. No-show­avgift 400 SEK.
Till anmälan>

Varmt välkomna!

Senaste nytt

  • Prenumerera på nyhetsbrev

Obligatorisk