rabatt drivmedel

Preem Företagskort i samarbete med Sinf

Vi har nu förhandlat fram ett bättre avtal med Preem på drivmedel (stolppris) för dig som är medlem i Sinf. Med Preem Företagskort, får du ett drivmedelskort helt anpassat för dig som kör bil i jobbet. Som Sveriges största drivmedelsbolag kan de erbjuda ett rikstäckande nät med cirka 350 bemannade- och automatstationer.

Kortet för dig som kör mycket i jobbet

Ansöker du om Preem Företagskort får du 85 öre/liter i rabatt på diesel och 50 öre/liter i rabatt på E85 och bensin. Utöver det får du 10 % rabatt på biltvätt och bilvårdsprodukter.

Har du ett fordon som flera förare använder eller kanske flera fordon med varsin förare? Oavsett hur det ser ut hos er kan vi hjälpa dig att hitta ett företagskort som passar.

Bjud på en fika!

Efter att du ansökt om Preem Företagskort bjuder de på fika för dig och fyra kollegor. Ni får varsin liten kaffe och pinfärsk fralla (värde upp till 220 kr). Kupongen skickas till dig en månad efter att du fått ditt Företagskort.

Ansökan om Preem Företagskort

Det första du som arbetsgivare måste göra är att ansöka om ett personalkonto hos Preem. Du undersöker sedan hur många i din personal som är intresserade och anger antalet ansökningen. Preem skickar därefter kortansökningar via mejl till dig som kontaktperson. Den anställde fyller i kortansökan och lämnar den tillbaka till dig. Därefter skickas ansökningarna till Preem. Efter godkänd kreditkontroll skickas korten till respektive anställds hemadress.

Ansök med BankID
Ladda ner ansökan

Senaste nytt

  • Prenumerera på nyhetsbrev

Obligatorisk