Mingel med och Sinf och FKGs kvinnliga nätverk

Sinfs Kvinnliga Nätverk och FKGs Kvinnan i Leverantörsindustrin bjuder tillsammans in till ett mingel under Elmia Subcontractor!

Avrunda mässans första dag med ett trevligt eftermiddagsmingel där du får chansen att utbyta erfarenheter med kvinnor från andra företag inom leverantörsindustrin samt lyssna till eftermiddagens talare Lotta Frenssen, Elmia, och Susanne Johansson, Texla.

Om nätverken

Sinfs Kvinnliga Nätverk ska stödja utvecklingen med fler kvinnor i företagsledningar och styrelsepositioner. Fokus ligger på svenska ägarledda företag och nätverket fungerar som en plats för erfarenhetsutbyte och kompetensförsörjning.

FKGs nätverk Kvinnan i Leverantörsindustrin är en mötesplats för kvinnor inom fordonsindustrin. Målsättningen är att förbättra jämställdheten och integrationen, samt att få fler kvinnor intresserade av fordonsindustrin.

Lotta Frenssen, VD Elmia
Lotta tillträdde som VD för Elmia i mars 2017. Hon har tidigare varit nordisk marknadschef inom industri och transport vid 3M. Lotta har även haft flera högre befattningar i andra stora internationella företag och varit VD för ett reseföretag. Hon har god erfarenhet både av att driva förändringsarbete och att utveckla affärer i olika kulturella miljöer.

Susanne Johansson, VD Texla
1990 började Susanne arbeta som ekonomiansvarig på Texla. Efter 1,5 månad konstaterade Susanne att hennes arbetsuppgifter inte motsvarade ett heltidsjobb och informerade därför chefen att hon behövde mer att göra för att fylla ut sin tjänst. Susanne fick mer att göra och krävde därmed också mer betalt. Idag är Susanne VD för Texla Sverige och sitter med i koncernledningen för hela Texla Group.
Tid: Tisdag den 14 november kl 15:00
Plats: Mingelytan i Mässgången, Elmia Subcontractor, Jönköping

Senaste nytt

  • Prenumerera på nyhetsbrev

Obligatorisk