Kvinnligt nätverksmingel den 30 maj

17:00-18:00 Mingel och buffé tillsammans med deltagarna på Personaldagen (såväl män som kvinnor välkomna)

18:00-19:00 Kvinnligt nätverk; Therese Albrechtson presenterar sin nya bok ”Dålig mamma eller supermamma?”

En mamma som är framgångsrik blir ibland hårt behandlad av sin omgivning – från förskolepersonalen och arbetskamrater till kompletta främlingar.

Hur gör de mammor som har ett krävande arbetsliv? Hur har de praktiskt löst sitt vardagspussel? Vilket pris har de fått betala? Therese Albrechtson har intervjuat en mängd kvinnor, bland andra Anna Kinberg Batra, Annie Lööf, Annika Strandhäll och Gudrun Schyman. För Sinfs kvinnliga nätverk berättar hon om boken och hur hon själv hanterat utmaningarna längs vägen.

Sagt om boken
Elaine Eksvärd: ”I den här boken sammanställer hon sina och deras erfarenheter för att lyfta fram de problem som drabbar kvinnor som både vill satsa på sitt arbete och vara mammor. I bokens andra del kommer hon med tips och lösningar för att hjälpa andra kvinnor i karriären”.

Therese Albrechtson
Therese startade sitt första företag direkt efter gymnasiet och brukar kallas ”superentreprenör”. Hon är 32 år och driver i dag två aktiebolag. Therese är en uppskattad inspiratör och anlitas som föreläsare av såväl näringsliv och politiker som skolor. Att fokusera på möjligheter istället för hinder och att våga misslyckas för att lyckas har blivit några av hennes ledord. När Therese själv blev mamma upptäckte hon att mäns och kvinnors spelplan fortfarande är väldigt olika i världens mest jämställda land. Boken är skriven tillsammans med Maria Otterling.

Senaste nytt

  • Prenumerera på nyhetsbrev

Obligatorisk