Kommunikatör till Sinf

Gillar du att arbeta med text, bild och projektledning samt har en utbildning inom kommunikation eller liknande? På Sinf får du som kommunikatör möjligheten att arbeta i en service- och näringslivsorganisation som står nära företagen. Vi tar företagandet dit framtiden finns.

Sinf vänder sig till företag som har behov av juridisk rådgivning inom affärsutveckling, arbetsrätt och affärsjuridik. Företag kan använda Sinf som sitt huvudkontor med egen bolagsjurist. Vi hjälper våra medlemmar med bland annat att tolka och skriva avtal, lösa frågor vid förhandlingar, ge råd kring personalfrågor och kollektivavtal. Vårt mål är att leverera råd och stöd till medlemsföretagen så att de blir framgångsrika, vilket vi gör på ett personligt och professionellt sätt. Våra kunder är både industri och tjänsteföretag, men också ett 20-tal branschorganisationer.

Sinf söker en kommunikatör som kan driva den strategiska utvecklingen av kommunikationen för att synliggöra Sinf och vårt utbud av tjänster. Som kommunikatör arbetar du med våra företagsrådgivare och jurister. Du sitter mitt i verksamheten, håller ordning på aktiviteter och information. Producerar nyhetsbrev, är webbredaktör, layoutar texter, gör presentationer och likande som behöver kommuniceras snyggt och tydligt. Du håller även kontakt med tryckerier, mässor och samarbetspartners.

Som person har du en stark servicekänsla, ordningssinne och är van att fatta egna beslut. Du samarbetar väl med andra och kan värdera och prioritera dina arbetsuppgifter samt att ta dem i mål. Därtill har du några års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter och vill nu ta nästa steg i karriären. Har du arbetat i mindre-/medelstora företag och eller haft företagande i familjen är det en fördel.

Arbetsuppgifter

Övergripande ansvara för den strategiska utvecklingen av Sinfs kommunikation
Samordna och publicera information på hemsidor, nyhetsbrev och digitala kanaler för Sinf och tillhörande branscher
Projektledning av mässor och event (före, under och efter)
Framtagande av grafiskt informationsmaterial
Framtagande av årlig enkätundersökning
Uppdatera aktivitetsplan/kommunikationsplan

Kvalifikationer

Akademisk utbildning inom kommunikation eller liknande
Erfarenhet av att arbeta inom kommunikationsområdet
Erfarenhet av att driva egna projekt
Kunskap inom grafisk formgivning
Har tidigare arbetat med plattformen WordPress
Har tidigare arbetat med Paloma och Meltwater är meriterande

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Du har förmåga att se helhet och är en ”doer”. Du har lätt för att samarbeta samtidigt som du har förmåga att arbeta självständigt. Kreativitet, problemlösning och nytänkande är värdefulla egenskaper liksom att du är strukturerad och kan göra avvägningar och prioriteringar.

Sinf erbjuder en arbetsplats med stark serviceanda, variation och utrymme för kreativitet.

Tjänsten är ett vikariat fram till årsskiftet 2017/2018, med tillträdesdag snarast. Intervjuer sker löpande.
Placeringsort är Stockholm.

Senaste nytt

  • Prenumerera på nyhetsbrev

Obligatorisk