Joakim Norlén ny VD för Sinf

PRESSMEDDELANDE
9 november 2017

Den 6 november tillträdde Joakim Norlén som ny VD för Svensk Industriförening Sinf. Joakim har en bakgrund inom elektronikindustrin och kommer närmast från sensortillverkaren SICK.

– Det ska bli otroligt roligt att vara med och skapa en bredare medlemsservice genom att stärka Sinfs erbjudande med ytterligare tjänster samt en ökad tydlighet, säger Joakim Norlén, ny VD för Sinf.

Joakim Norlén har en gedigen erfarenhet inom elektronikindustrin där han arbetat med försäljning, utveckling, produktion och som VD för två bolag. Joakim kommer senast från sensortillverkaren SICK där han var försäljningschef för SICK Sverige AB och global Key Account Manager för ABB.

– Från styrelsens sida är vi mycket nöjda med rekryteringen av Joakim Norlén. Han har den personlighet, driv och det affärsmannaskap som vi letat efter. Med Joakim på plats kommer vi fortsätta arbeta för att ge våra medlemmar bättre förutsättningar att säkerställa tillväxten i deras verksamheter, säger Johan Andersson, styrelseordförande Sinf.

Sinf levererar rådgivning inom arbetsrätt, affärsjuridik och affärsutveckling och kommer under ledning av Joakim arbeta vidare med frågor som betalningstider, leveransvillkor, utbildning och andra viktiga företagarfrågor.

– Det gäller att vara lyhörd för våra medlemmars behov. Jag ser en stor vikt i att Sinf arbetar med att tillgängliggöra den enorma kompetens och erfarenhet som medlemmarna besitter, säger Joakim Norlén, VD, Sinf.

Medlemmarna i Sinf är både industri- och tjänsteföretag, samt ett 20-tal branschorganisationer. Genom sina tidigare roller har Joakim skapat en bra plattform för att ta Sinf till nästa nivå och kunna möta morgondagens behov. Fokus kommer ligga på att fortsätta utveckla teamet som dagligen arbetar med att hjälpa medlemmarna.

– Nu ser vi fram emot många inspirerande och framgångsrika år på Sinf tillsammans med Joakim, säger Johan Andersson, styrelseordförande Sinf.

Nästa vecka träffar du Joakim på Elmia Subcontractor i Jönköping den 14–17 november. På Exportdagen den 16 november gör han ett kort framträdande på scenen i hall D klockan 14:50.

För mer information, vänligen kontakta:
Johan Andersson, styrelseordförande Svensk Industriförening Sinf, johan@horns.se, 070-213 54 80
Joakim Norlén, VD Svensk Industriförening Sinf, joakim.norlen@sinf.se, 070-683 89 28

Senaste nytt

  • Prenumerera på nyhetsbrev

Obligatorisk