Jessica Seeger – Tillbaka efter föräldraledigheten ”Jag kommer verkligen in i hetluften vilket är kul”

Jessica Seeger är kommunikationsansvarig hos oss på Svensk Industriförening, Sinf. Jessica har just kommit tillbaka från föräldraledigheten. Vi passar på att välkomna henne och ställer några frågor så att vi lär känna Jessica bättre.

Välkommen tillbaka efter föräldraledigheten. Vi tar sportfrågan först: Hur känns det?

Tiden går fort! När jag gick på föräldraledighet kändes det som att jag skulle vara borta i en evighet, men nu uppfattar jag det som alldeles nyss. Under det här året har jag hunnit med att förlova mig, blivit fru Seeger och firat min dotter Thyras ettårsdag. Det har hänt mycket när jag reflekterar över året säger Jessica med ett skratt.

Att vara tillbaka på Sinf känns spännande. Nya kollegor, en ny chef och en omorganisering som ska ta fart. Nya branschföreningar, samarbetspartners och ett kvinnligt nätverk har skapats. Jag kommer verkligen in i hetluften vilket är kul!

Vad tror du om år 2018?

Oj, just nu har vi mycket på gång. Det jag redan nu kan säga är att det blir en ny webbplats under året. Jag ser fram emot att lansera en användarvänligare hemsida där vi på ett tydligare sätt kommunicerar nyttan med Sinf.

Det känns extra bra att vi är två personer på kommunikationsavdelningen. Dubbel styrka skapar bättre leveranser och ett mer strukturerat kommunikationsflöde.

Vi får inte glömma att det är valår 2018. Vi på Sinf kommer såklart att vara på plats under Almedalsveckan. Hoppas att vi ses!

Slutligen har du några tips och råd?

Kom ihåg att ta några djupa andetag om dagen. Det är något jag påminner mig själv om när jag har hundra järn i elden. Skratta förstås, det mår alla bra av.

Senaste nytt

  • Prenumerera på nyhetsbrev

Obligatorisk