Bolagsjurist med stort intresse för företagande till Sinf

På Sinf får du som jurist möjligheten att arbeta med juridisk service som står nära företagen.

Vi erbjuder en arbetsplats med stark serviceanda, variation och utrymme för kreativitet och där vårt mål är att leverera råd och stöd till medlemsföretagen så att de blir framgångsrika. Det gör vi på ett personligt och professionellt sätt. Våra kunder är både industri- och tjänsteföretag, därtill ett 20-tal branschorganisationer.

Hos Sinf arbetar du med rådgivning inom flera juridiska områden, huvudsakligen med avtalsrätt och arbetsrätt. Rollen påminner om en intern bolagsjurist där du blir företagens rådgivare och problemlösare och vi arbetar på ett modernt och proaktivt sätt med en hög servicenivå och en tydlig konsultprofil. I rollen ingår även att ha ansvar för en eller flera branschorganisationer, vilket innebär att du som verkställande person driver föreningen tillsammans med dess styrelse.

Fokus ligger på att i alla lägen sträva efter att ge bästa möjliga service när medlemsföretaget så kräver. Sinf erbjuder flertalet kurser, även skräddarsydda lösningar, och du kommer att medverka vid utbildningstillfällen. Det är därför meriterande om du har någon form av utbildningserfarenhet.

Du som söker har en juristexamen samt några års erfarenhet, gärna från advokatbyrå eller annan rådgivande funktion. Du bör ha ett pragmatiskt synsätt, en stark servicekänsla, ha ordningssinne, vara lösningsinriktad och van att fatta egna beslut. Du samarbetar väl med andra och kan värdera och prioritera dina arbetsuppgifter inklusive ta dem i mål. Har du arbetat i mindre/medelstora företag och eller haft företagande i familjen är det en fördel.

Tjänsten är tillsvidare på heltid och vårt kontor är centralt beläget på gångavstånd från Stockholm Central.

Ansök
Ansökningar behandlas löpande så vi emotser ansökningar snarast med sista ansökningsdag 2017-12-08. Skicka ansökan till juridik@sinf.se

Vi tar gärna emot frågor från dig som söker jobb men tackar vänligt men bestämt nej till kontakter rörande annonsering eller tillhandahållande av rekryteringstjänster.

Senaste nytt

  • Prenumerera på nyhetsbrev

Obligatorisk