Beställ den nya Sinf-boken En överlevnadsguide för entreprenörer

Den nya Sinf-boken ”En överlevnadsguide för entreprenörer” är här! Boken innehåller nära 250 tips, varav mer än 100 av dem är nya. När vi lanserade den förra Sinf-boken 2015 reagerade många på att innehållet var väldigt enkelt, rent av för enkelt. Reaktionen baserades på att målgruppen var företagare och att de redan har svaren vi tipsade om. Snart vändes inställningen till tipsen, de bedömdes som utmärkta och dessutom förpackade på ett tillgängligt och praktiskt sätt.

Tipsen är baserade på våra erfarenheter från både rådgivning och företagande. En nyhet för den andra utgåvan är att vi bjudit in några partners att leverera sina tips. De är utvalda efter områden som vi ofta får frågor om, men som inte tillhör våra normala kompetensområden.

Du som är medlem hos Sinf eller i någon av våra branschföreningar får Sinf-boken hemskickad. Du som inte är medlem kan beställa boken kostnadsfritt.

I samband med att du beställer boken gör du ”Ett eget test” av ditt företag (tvåminuterstest). Svaret på testet får du på sista sidan i Sinf-boken.

Senaste nytt

  • Prenumerera på nyhetsbrev

Obligatorisk