2019 står Sverige i centrum på Hannovermässan– var med i den svenska samlingsmontern på Industrial Supply!

Tyskland är svensk industris viktigaste exportpartner och den växande globala konkurrensen gör att det blivit allt viktigare för svenska leverantörer att stärka sin exportverksamhet. Den tyska underleverantörsmässan Industrial Supply
(Hannover Messe) är en av fem delar i världens största industrimässa.

Elmia arrangerar återigen tillsammans med Fordonskomponentgruppen, FKG och Svensk Industriförening Sinf en samlingsmonter för svenska leverantörer till tillverkningsindustrin. Montern har plats för upp till 16 bolag. Med tydlig svensk profilering, bemannad lounge och stöd i förberedelserna är det en smidig och effektiv plattform att bygga er exportsatsning på.
2019 är Sverige som första land i Skandinavien är officiellt partnerland till mässan. Att ställa ut på mässan i samlingsmontern ger en unik möjlighet till bred exponering till mässans besökare. Sveriges övergripande tema och profilering är Sweden Co-Lab, ”Sverige är ett växthus för samskapande (Co) och innovation (Lab) – tillsammans skapar vi!”

Samlat boende för samlingsmonterns utställare
Att nätverka inom gruppen som ställer ut tillsammans är ofta en uppskattad del av att vara med i samlingsmonter. Eftersom mässan är så stor är det svårt att hitta prisvärt boende i Hannover, Elmia har därför gjort en gruppreservation av rum på ett hotellskepp som kostar 260 EUR/person och natt.

Senaste nytt

  • Prenumerera på nyhetsbrev

Obligatorisk