Sanna_Arnfjorden_Wadström_korridor1_svart kavaj_blommig knytblus

Sanna Arnfjorden Wadström

VD

Kontakta Sanna Arnfjorden Wadström i frågor om ägarskiften, digitalisering och att bryta mot normen i en ny tid.

Sanna är fd. företagare och en uppskattad föreläsare om digitalisering, att bryta mot normen och ägarskiften. Hon har bl.a föreläst i riksdagen, på Sveriges största projektledakongress och Innovation day. Hon är även en uppskattad föredragshållare på kommunernas seminarier till företagen. Sanna arbetar för att hjälpa företagen i flertalet styrelser bl.a i Sveriges allmänna utrikeshandelsförening som är hälftenägare av Business Sweden, Betaltider.se som verkar för att hjälpa de små och medelstora företagen att få betalt i tid av storföretagen. Hon är även rådgivare i Tillväxtverkets rådgivningsgrupp Smart Industri för att ge vägledning för framtidens industri. Sanna är också initiativtagare till att Ägarskifta Sverige – ett projekt för att hjälpa de fina små och medelstora företagen att få rätt rådgivning för att lyfta sina fina bolag vidare till en ny nivå.

Sanna har ett mycket stort engagemang för att skapa en röst för de små och medelstora företagen har stor erfarenhet från såväl industrin som företagarens utmaningar. Hon har på två år initierat och byggt om Sinf till Sveriges modernaste och mest nytänkande arbetsgivarorganisation som renodlat kämpar för de små och medlastora företagen. Sanna har en gedigen erfarenhet från företagande med 27 år i familjeföretaget i mätteknikbranschen där hon de sista åtta åren verkade som vd och delägare. Sanna vägleder idag generationsskiftande företag i deras skiftesprocesser och hjälper familjeföretag att hitta vägen framåt i sitt generationsskifte. Sanna är en stor inspiratör och har förmågan att se och lyfta framtidens företagare till en ny nivå.

Kontakta henne gärna i frågor om ägarskiften, generationsskiftesstöd, digitalisering och utvecklingsmöjligheterna in i framtidens företagande.

Vårt team

  • Prenumerera på nyhetsbrev

Obligatorisk