Möjligheterna - så lyfter ni företaget ur coronakrisen 

Sveriges företag har drabbats mycket hårt av den svåra ekonomiska situation som uppstått till följd av coronaviruset och företagen har en rad stora utmaningar att tackla just nu. 

Detta seminarium innehåller förslag på hur du kan arbeta med försäljningen i kristider. Vi går igenom strategier för att hålla försäljningen uppe på kort sikt och tittar på åtgärder för att på längre sikt gå starkare ur krisen.

Effektivisera er ur krisen, digitalisera och få bort era flaskhalsar

Den här föreläsningen vänder sig till företagare och verksamheter i behov av idéer och stöd i arbetet med digitalisering. De flesta verksamheter arbetar med att digitalisera sina plattformar, och nu i coronatider har detta arbete blivit viktigare än någonsin. Många börjar i ett nytt digitalt system vilket ofta kräver stora ekonomiska investeringar. Efter några år ser man att förändringarna inte alltid ger den effekt som man räknat med. Inte sällan blir det dyra investeringar som genererar mycket frustration och lite nytta. Det beror på att man missade viktiga bitar på vägen. I denna föreläsning får du värdefulla råd på vägen i er digitaliseringsresa. 

Så lyckas du i ägar- och generationsskiftet

Undvik de vanliga misstagen och få bättre lönsamhet

Föreläsningen tar upp vanliga fallgropar och misstag som allt för ofta görs i ägarskiften. Misstag som kan leda till problem långt senare. Du får strategier och hjälp med hur företaget ska lyckas i generationsväxlingen och vad man ska fokusera på vid rätt tidpunkt. 

Vi går igenom de 7 stegen som man måste gå igenom för att lyckas i sitt generationsskifte och ägarskifte. Föreläsningen vänder sig till företagare och familjeföretag som planerar, genomgår eller precis genomgått ägarskifte. 

Sedan år 1941

Åtta decennier av lyckade kundrelationer

En del har minst sagt hänt sedan Svensk Industriförening, Sinf, bildades av en grupp fabrikörer i Jönköping 1941. Det som då fungerade som ett välbehövt alternativ till dåvarande Svenska Arbetsgivareföreningen, SAF, räknas idag som en av Sveriges mest erfarna företags- och arbetsgivarorganisationer för tjänsteföretag och industriföretag.

Hur har vi lyckats vara verksamma under så lång tid? Genom att följa samma råd som vi ständigt ger våra kunder – agera i framkant och var före din tid.

  • Prenumerera på nyhetsbrev

Obligatorisk