e-signering

Upptäck e-signering med Simple Sign

Tisdag 16 juni kl 11:00 

Som medlem i Sinf har du nu chansen att komma igång med elektroniska signaturer för ditt företag. Du kan i Simple Sign skicka, e-signera och hantera dina avtal. Dessutom får du direkt i verktyget tillgång till Sinfs uppdaterade avtalsmallar för till exempel anställningsbevis 

Den 16 juni anordnar Sinf ett webbinarium tillsammans med Simple Sign där Christian Nicolaisen, vd på Simple Sign, går igenom hur den digitala kontraktsskrivningen går till och hur du kommer igång med e-signeringen.   

Simple Sign samlar alla dina dokument digitalt och kan användas för bland annat anställningsavtal, offerter, leveransavtal och styrelseprotokoll.   

Nu i coronatider har det blivit viktigare än någonsin att digitalisera arbetet. Därför erbjuder Sinf nu dig som medlem att kostnadsfritt testa Simple Sign under 30 dagar. Under testperioden ingår även en kostnadsfri utbildning i verktyget.   

Förutom att Sinfs avtalsmallar för anställningsbevis, uppsägningsbesked, underrättelser m.m. nu kan fyllas i och signeras elektroniskt i Simple Sign har samtliga mallar uppdaterats och kompletterats. Vi har också tagit fram ett nytt särskilt anställningsavtal som kan användas för Sinfs medlemmar som omfattas av Industriavtalet. Om ni är osäkra på när blanketterna kan användas och hur de ska fyllas i är ni självklart välkomna att kontakta våra jurister. 

Till anmälan>

  • Prenumerera på nyhetsbrev

Obligatorisk