Elmia_Mångfald_2_shutterstock_1277748379

Jämställdhet & Mångfald - Mingel och Nätverksträff

Den 15 november kl. 16.00 håller Sinf tillsammans med FKG ett mingel som bjuder in till inspirerande diskussion och utbyte av erfarenheter.
Industrin behöver fler medarbetare, det kan vi få med jämställdhet och mångfald – det finns så många inspirernade duktiga medarbetare där ute som behöver få se och uppleva hur kul det är inom industrin.

Hör om Harriet Lidh från Dalstorp som är delägare i Lidhs Tooling. Harriet drev verksamheten, sålde men köpte tillbaka igen.
Idag är hon ägare och en mycket kompetent styrelsearbetare som också arbetar med affärsutveckling för företag på ALMI Företagspartner.

När livet slås sönder: Hör om Mariia Shevtsovas flykt från Ukraina för att rädda sitt barn från kriget. Om hur hon lämnade arbetet som logistikchef och flydde hals över huvud. Om hur hon kom till vår familj och idag lever och arbetar här. Hur vi som svensk familj upplevde det att ta emot en flyktingfamilj och Mariias arbete och liv idag här i Sverige. Hur det är att ta emot en flykting som arbetsgivare.

Medverkande: Sanna Arnfjorden Wadström, vd på Sinf, Harriet Lidh, Lidhs Tooling och Gabriella Virdarson, FKG

När: Tisdag den 15 november 16.00-18.00

Var: Stora scenen

Alla är välkomna!

  • Prenumerera på nyhetsbrev

Obligatorisk