Framtidens industri 2019

Automation Smålands årskonferens

Är du verksam inom eller för tillverkningsindustrin, och vill samtala och nätverka med andra i branschen? Är du intresserad av smart industrialiseringsstrategi och vill inspireras av framtidens tekniska möjligheter? Vill du ta del av samtalet om vad som utmanar och omformar dagens industriföretag och industrinära tjänsteföretag?

Välkommen till årets kanske allra viktigaste automationsdag – mitt i Gnosjöregionen, den svenska tillverkningsindustrins mecka. Här möts tillverkande företag, digitaliserings- och automationsexperter, maskin- och systembyggare, skola, universitet och näringsliv. Kort sagt, vi som tillsammans skapar en uthållig och konkurrenskraftig svensk industri för framtiden.

Den 5 december 2019 ordnas Automation Smålands stora decemberkonferens för sjätte gången, liksom de senaste åren i Axelent Arena, Hillerstorp. Det blir ett fartfyllt, fullspäckat och innovativt program kring framtidens tekniklösningar inom produktion.

I år blir det fokus på inspiration och dialog kring värdeadderande automationslösningar – med såväl robotar, sensorer som digitala verktyg.

Konferensen startar kl 11.30 i samband med lunch och besök i utställningen. I år kombineras scenprogrammet med 5 parallella miniscener där konferenspartners presenterar och diskuterar aktuella och unika kundexempel och där du som deltagare inbjuds till dialog. Dessutom erbjuds på förmiddagen studiebesök hos ett par företag i Gnosjöregionen (separat anmälan).

Arrangör: Automation Småland

Begränsat antal platser! Anmäla dig senast den 27 nov.

Mer info och anmälan>

  • Prenumerera på nyhetsbrev

Obligatorisk