Få hjälp med ägarskiften

Del 2: Företagsförsäljning ur ett ägarperspektiv

Webbinarium den 27 september 2022 kl. 10.00

Vi gör en genomgång av försäljningsprocessen ur ett säljarperspektiv och ger handfasta tips på vad man ska tänka på när man säljer.

Varför är förberedelserna så viktiga? Hur kan försäljningen maximeras? Vi går igenom värderingsmetoder och hur du kan hitta en köpare, men också hur du som säljare lämnar ut information till spekulanter på ett tryggt sätt.

Under webbinariet har du möjlighet att chatta anonymt med en av våra jurister.

ANMÄL DIG

Värdar för webbinariet är Jennie Nilsson och Jessica Gonzalez Palm.

Jennie Nilsson är bolagsjurist och chef för bolagsjuridiken på Sinf. Hon är en av Sinfs rådgivare sedan några år tillbaka och är efterfrågad och uppskattad hos medlemmarna. Jennie har företagarbakgrund och sitter i flera styrelser och hon är engagerad i frågor som kan lyfta och förenkla för företagarna som en gemensam grupp. Som bolagsjurist är Jennie en diger problemlösare som ser helheten när företaget behöver en skjuts framåt och hon är mån om att en verksamhet inte bromsas upp av juridiska och affärsmässiga utmaningar.

Jessica Gonzalez Palm är bolagsjurist på Sinf. Med företagande inom familjen vet hon hur den egna verksamheten blir en stor del av familjen. Hon har bakgrund inom ekonomisk familjerätt, allmän fastighetsrätt och bolagsrätt. Hon har föreläst om generationsskiften. Jessica fokuserar på att vara lyhörd, tydlig och faktaorienterad. Hon är mån om att företagaren känner sig förstådd och förstår henne oavsett om frågan är av enklare eller mer komplex karaktär.

Projektet delfinansieras av Europeiska regionala utvecklingsfonden

Europeiska regionala utvecklingsfonden

  • Prenumerera på nyhetsbrev

Obligatorisk