Bohuslän

Ägarskifta Bohuslän

Seminarium den 3 november 2022 kl 11.00 – Uddevalla

Har du koll på de vanligaste fallgroparna och misstagen i ägarskiftesprocessen? Jennie Nilsson, Chefsjurist, och Jessica G Palm, bolagsjurist, på Sinf ger dig verktyg för att genomföra ett lyckat ägarskifte och tips på hur du undviker vanliga misstag som kan leda till problem långt senare. De presenterar strategier och hjälp i hur företagen kan lyckas i ägar- och generationsväxlingen samt vad man ska fokusera på vid rätt tidpunkt.

Jennie Nilsson är bolagsjurist och chef för bolagsjuridiken på Sinf. Hon är en av Sinfs rådgivare sedan några år tillbaka och är efterfrågad och uppskattad hos medlemmarna. Jennie har företagarbakgrund, sitter i flera styrelser och är engagerad i frågor som kan lyfta och förenkla för företagarna som en gemensam grupp. Som bolagsjurist är Jennie en diger problemlösare som ser helheten när företaget behöver en skjuts framåt och hon är mån om att en verksamhet inte bromsas upp av juridiska och affärsmässiga utmaningar.

Jessica Gonzalez Palm är bolagsjurist på Sinf. Med företagande inom familjen vet hon hur den egna verksamheten blir en stor del av familjen. Hon har bakgrund inom ekonomisk familjerätt, allmän fastighetsrätt och bolagsrätt. Hon har föreläst om generationsskiften. Jessica fokuserar på att vara lyhörd, tydlig och faktaorienterad. Hon är mån om att företagaren känner sig förstådd och förstår henne oavsett om frågan är av enklare eller mer komplex karaktär.

Projektet delfinansieras av Europeiska regionala utvecklingsfonden

Europeiska regionala utvecklingsfonden

  • Prenumerera på nyhetsbrev

Obligatorisk